Українська електронна пошта Соціальна мережа "YouTube" Соціальна мережа "В Контакті" Соціальна мережа ФБ (facebook)  Соціальна мережа "Твіттер"  Соціальна мережа "Однокласники"  Соціальна мережа "Живий журнал"  Соціальна мережа "instagram" Сервіс онлайн щоденників: "Blogger"
Вівторок, 23.04.2024, 22:06
Вітаю Вас, Гість

Історичний портал м.Любеч Исторический портал г.Любеч
Історико-археологічний комплекс "Древній Любеч" Историко-археологический комплекс "Древний Любеч"
Любеч історичний Любеч исторический
Любеч православний Любеч православный
Любеч сьогодні Любеч сегодня

Любецькі новини | | Реєстрація | Вхід


Головна » 2018 » Червень » 1 » ДРЕВНІЙ ЛЮБЕЧ ВІДЗНАЧИВ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ
14:02
ДРЕВНІЙ ЛЮБЕЧ ВІДЗНАЧИВ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Діти - це головна радість і надія для батьків. Вони справжнє майбутнє не тільки для держави, а й для всього світу.
Цікаве спостереження виявело одне з проведених за кордоном медичне дослідження. Воно показало, що якщо під час вагітності мама хворіє або починає страждати від пошкодження певного органу, то дитина з утроби матері посилає їй стовбурові клітини, які сприяють відновленню. День захисту дітей в Україні, який щорічно відзначається 1 червня, встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98 на підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім’ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей, Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна - дітям" та інших громадських організацій.
Національний фонд соціального захисту матерів і дітей "Україна-дітям" був утворений 20 листопада 1996 Указом Президента України за ініціативою державних і громадських організацій. Сьогодні Фонд активно співпрацює з усіма гілками виконавчої, законодавчої та місцевої влади, державними установами, політичними партіями і фракціями Верховної Ради, вітчизняними та іноземними компаніями і організаціями. Фонд реалізує такі довгострокові програми, як "Здоров’я дітей", "Шляхами добра", "Обдаровані діти", масштабні проекти "Дитяче харчування", "Слухові апарати", "Оздоровлення дітей-сиріт, інвалідів, дітей з малозабезпечених багатодітних сімей", "Раннє виявлення та лікування захворювань щитовидної залози у дітей ", " Матеріальна допомога дітям-сиротам, інвалідам та дітям з малозабезпечених багатодітних сімей, а також дитячим інтернатним закладам".
Нагадаємо, за даними проекту DilovaMova.com, Міжнародний День захисту дітей - один з найстаріших міжнародних свят, відзначається в цей День. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерації жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року і вперше його відсвяткували в 1950 році. Потім ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.
Вітаємо з Днем захисту дітей!

ДЕТАЛЬНІШЕ!!!

 

Переглядів: 439 | Додав: Ковшун | Теги: діти, Любеч, Древній, захист | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Історичний портал м.Любеч Исторический портал г.Любеч
Історико-археологічний комплекс "Древній Любеч" Историко-археологический комплекс "Древний Любеч"
Любеч історичний Любеч исторический
Любеч православний Любеч православный
Любеч сьогодні Любеч сегодня


Хостинг от uCoz Copyright MyCorp © Ковшун М.І. 2024     УВАГА! При використанні матеріалів, посилання на сайт, ОБОВ’ЯЗКОВЕ!!!
Українська електронна пошта Соціальна мережа "YouTube" Соціальна мережа ФБ (facebook)  Соціальна мережа "Твіттер"  Соціальна мережа "LiveJournal". "Живий журнал"  Соціальна мережа "instagram" Сервіс онлайн щоденників: "Blogger"