Українська електронна пошта Соціальна мережа "YouTube" Соціальна мережа "В Контакті" Соціальна мережа ФБ (facebook)  Соціальна мережа "Твіттер"  Соціальна мережа "Однокласники"  Соціальна мережа "Живий журнал"  Соціальна мережа "instagram" Сервіс онлайн щоденників: "Blogger"
П’ятниця, 29.03.2024, 10:02
Вітаю Вас, Гість

Історичний портал м.Любеч Исторический портал г.Любеч
Історико-археологічний комплекс "Древній Любеч" Историко-археологический комплекс "Древний Любеч"
Любеч історичний Любеч исторический
Любеч православний Любеч православный
Любеч сьогодні Любеч сегодня

Любецькі новини | | Реєстрація | Вхід


Головна » 2017 » Грудень » 4 » Тишком-нишком не пройшло...Боротьба триває і музей буде існувати!
21:09
Тишком-нишком не пройшло...Боротьба триває і музей буде існувати!

Сьогодні у приміщенні культурно-мистецького центру "Інтермеццо" (Чернігів, вул.Шевченка, 9) відбулася прес-конференція "Врятуємо любецький музей".
За два дні лише я отримав кілька десятків дзвінків з обіцянками та пропозиціями надати конкретну допомогу. Щиро дякую усім представникам мас-медіа, науковцям, музейникам, археологам та історикам, представникам громадських організацій, юристам, та просто небайдужим громадянам, які долучилися до неї.
Нарешті вдалося отримати на руки й копію прийнятого в Любечі рішення. Цікаво, що хоч воно і складено юридично доволі безграмотно, мова у ньому йде про господарчі споруди, котельню та інші приміщення (жодного слова про приміщення музею), та про земельну ділянку площею 0,48 га, на якій власне усе це і знаходиться.
Загалом це класична рейдерська схема - коли розділяють будівлю та землю під неї, що підтвердило найгірші припущення.
Навряд чи цей документ може бути підставою для розгляду цього питання обласною радою, тим більше на найближчому засіданні, хоча звісно що виключати цього не можна (в повістці дня його наразі немає).
Вже кілька депутатів ВР роблять відповіді запити, йде робота на усіх рівнях, готується юридична платформа для потенційних судових позовів.
Виявилося що схожі проблеми можуть виникнути і з іншими музеями області (в усякому разі відчуття що такі випадки поодинокими не будуть).
Боротьба триває і музей буде існувати!

Джерело!

Переглядів: 264 | Додав: Ковшун | Теги: Врятуємо_музей, музей, Любеч, Древній | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Історичний портал м.Любеч Исторический портал г.Любеч
Історико-археологічний комплекс "Древній Любеч" Историко-археологический комплекс "Древний Любеч"
Любеч історичний Любеч исторический
Любеч православний Любеч православный
Любеч сьогодні Любеч сегодня


Хостинг от uCoz Copyright MyCorp © Ковшун М.І. 2024     УВАГА! При використанні матеріалів, посилання на сайт, ОБОВ’ЯЗКОВЕ!!!
Українська електронна пошта Соціальна мережа "YouTube" Соціальна мережа ФБ (facebook)  Соціальна мережа "Твіттер"  Соціальна мережа "LiveJournal". "Живий журнал"  Соціальна мережа "instagram" Сервіс онлайн щоденників: "Blogger"